Nieuwe foto's


 

 

 

 Indien blijkt dat u zonder overmacht uw kindje te laat komt halen rekenen wij  5.00 aan.We vertrouwen de kinderen alleen toe aan de ouders tenzij een ander persoon werd aangeduid door de ouders en dit schriftelijk met handtekening in het dagschriftje.Het aan en uitkleden gebeurd door de ouders in het onthaal. Pantoffeltjes worden aangedaan want wij spelen binnen niet met schoentjes, deze worden op het schoenschap gezet. De jassen hangen de ouders aan de kapstok. Dit alles voorzien van naam.

 

Kleding, verzorging, slapen en voeding.

's Morgens komt uw kindje gewassen en gekleed naar de opvang, en heeft ontbeten, de kindjes die 's middags komen hebben een middagmaal gehad.       

De ouders zorgen voor voldoende reserve kleding, min. 1onderhemdje(body), 1 stel bovenkleding en sokjes. Kindjes die zindelijk worden voldoende onderbroekjes. Alles wordt van een naam voorzien.

Elk kind heeft een eigen verzorgingsbakje om persoonlijke spulletjes op te bergen.

Stekebees heeft indien nodig reserve kleding, deze worden gewassen terug gegeven. Reserve luiers  0,50/stuk.

 

In de loop van de dag krijgen de kinderen de nodige verzorging. Handdoeken, slabbetjes zijn ter beschikking in het kinderdagverblijf. Luiers(7)/dag, zalfjes, neusspoeling, koortswerend middel zijn ten laste van de ouders. Dit alles hoort ook thuis in het verzorgingsbakje.

 

Voor het slapen zo aangenaam mogelijk te maken vragen we de ouders om een slaapzak mee te brengen deze wordt op het einde van de week mee gegeven om te wassen.

Indien uw kindje met een tutje slaapt, hadden wij graag dat er een tutje in de kribbe blijft, een vaste knuffel is ook wel fijn.

 

Het menu van de dag vindt u terug op het infobord in de kleedruimte. De maaltijden worden vers bereidt.

 

Voor de allerkleinsten worden de eetmomenten aangepast aan de individuele behoeften.

 

Dieetvoeding wordt met de verantwoordelijke besproken.

 

Flesvoeding en/of dieetvoeding is ten laste van de ouders.
2/4


Last update:  21:42 17/02 2009
Informatieve links